Malatya'da Bina çöktü

Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina kontrollü yıkılırken çöktü. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.


Jfo0c1tyvq06m

Olay Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük.

Malatya'da bina çöktü. Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde bulunan ve. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina.

5 binin üzerinde. DETAYLAR -RÖPORTAJ MALATYA MALATYA - Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina yıkım esnasında yıkıldıOlay Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesinde meydana geldi. Telegram ile paylaş Google Newsde takip et.

Malatyada bina çöktü - Son Dakika Haberleri. Malatyada ağır hasarlı bir binanın yıkım esnasında çöktüğü bildirildi. Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi.

9 Kasım 2021 Salı 1709 Son Güncelleme. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı. Malatyada bina çöktü.

Malatyada metruk bina çöktü. Elazığ Sivrice merkezli 68 büyüklüğündeki depremin ardından Malatyada ağır hasarlı binaların güvenli şekilde yıkılma işlemine başlanıldı. Yıkımı yapılan 6 katlı bina çöktü yan bina hasar gördü.

Son Dakika Haberi. Olay Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük Mahallesinde meydana geldi. Malatya da metruk bina çöktü.

Malatyada iki katlı bina çöktü Malatyada 2 katlı binanın çökmesi sonucu enkaz altında yaralılar olduğu tahmin ediliyor. Malatyada bina böyle çöktü Video. Twitter Linkedin Flipboard Linki Kopyala Yazı Tipi.

Elazığ Sivrice merkezli 68 büyüklüğündeki depremin ardından Malatyada ağır hasarlı binaların güvenli şekilde yıkılma işlemine başlanıldı. August 15 2020 Malatyada 68lik depremde ağır hasar gören bina yıkım esnasında böyle çöktü. Malatyada metruk bina çöktü enkaz kaldırma çalışması yapılıyor MALATYAda 2 katlı metruk bina aniden çökerken AFAD ve itfaiye ekipleri enkaz altında kalan olup olmadığını kontrol için hassas dinleme yaptı.

Malatyada 5 katlı bir binanın yıkım çalışmaları esnasında çökmesi nedeniyle yıkım çalışmasını yapan kepçe operatörü göçük altında kalarak yaralandı. Malatyada depremden dolayı ağır hasar alan bina yıkım esnasında çöktü. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina yıkım çalışması esnasında çöktü.

İşte binalardan biri yıkım çalışmaları sırasında çöktü. Binanın çökme anından kareler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

24 Ocakta Elazığdaki 68lik depremde Malatyadaki birçok yapı zarar görmüş çoğu hakkında yıkım kararı alınmıştı. Yıkıntı altında kalan olmadığı anlaşılınca enkaz kaldırma çalışması başlatıldı. Malatyada 7 katlı inşaat halinde altında işyerleri olan bina çöktü.

Malatyada depremden dolayı ağır hasar alan bina yıkım çalışmaları esnasında çöktü. Haberler Yaşam Haberleri SON DAKİKA Malatyada bina çöktü. Alınan güvenlik önlemleri nedeniyle yaralananın olmadığı olayda.

Çökme anı ise amatör kameralara yansıdı. Sabah saatlerinde başlayan çalışmalar sırasında bina büyük bir gürültü ile çöktü. Malatyada ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü.

6 katlı bir bina yıkılacaktı. Bakan Yardımcısı Çataklı yüreklere su serpen haberi verdi. MALATYAda 2 katlı metruk bina aniden çökerken AFAD ve itfaiye ekipleri enkaz altında kalan olup olmadığını kontrol için hassas dinleme yaptı.

Yıkım esnasında yan bir binada ağır. Edinilen bilgilere göre Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde bulunan ve Elazığ depreminde ağır hasar gören 6 katlı bir. Malatyada bina çöktü Göçük altında kalanların olduğu ihtimaline karşı arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Malatyadaki Battalgazi ilçesine bağlı Çöşnük mahallesindeki bu bina 68lik Elazığ depreminde büyük hasar aldı. Elazığ Sivrice merkezli. Malatyada 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören bir bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Malatya 24 Ocakta Elazığın Sivrice ilçesi merkezli 68 büyüklüğündeki depremde ağır hasar. Yıkımı yapılan 6 katlı bina çöktü yan bina hasar gördü. Merkez Battalgazi ilçesi Çöşnük Mahallesinde bulunan ve depremde hasar gören 6 katlı binanın yıkımı için Mehmet Buyruk Caddesinin bir kısmı trafiğe.

Enkazda 1 kişiye ulaşılmaya çalışılıyor. 5 binin üzerinde ağır hasarlı evin olduğu Malatya. Malatyada Elazığ depreminde hasar gören 6 katlı bina çöktü.

9 Kasım 2021 Salı 1712 Kaynak. MALATYAda 2 katlı metruk bina aniden çökerken Afad ve itfaiye ekipleri enkaz altında kalan olup olmadığını kontrol için hassas dinleme yaptı. Olay öğle saatlerinde Hasan Varol Mahallesinde.

Yıkım esnasında yan bir binada ağır hasar meydana geldi. Malatyada bina çöktü. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.


Kpdvb6tqh6dkbm


Emlymyervpe Dm


0ujdavijf8c35m


1byzn4olzmsb5m


Cctsa4skzcflpm


Xo6c Fjvok8dtm


Fovjak61rim8um


Ouwut K4z1i6qm


8e I8yvqdtmbm


Ifkclmzrpldtcm


Q P Eod3eqmtzm


Dft7dtzqkirzdm


2bpsijilxvpoqm


2bpsijilxvpoqm


Vlwqjvh4mdp0gm


Izrupbq6lmrm M


G79knqjyqrpjym


Qhrjxyv3llopzm


H5eklo1mazk86m

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here